Kesä mielessäin

Räntäsateisena helmikuun päivänä haluan muistaa millaiseksi elämä muuttuu kun aurinko oikein alkaa lämmittää pallonpuoliskoamme: Pelargo...

Räntäsateisena helmikuun päivänä haluan muistaa millaiseksi elämä muuttuu kun aurinko oikein alkaa lämmittää pallonpuoliskoamme:

Pelargonit verannan ikkunalla kuuluvat kesään! (Ikkunoitakin voi kunnostaa; nämä on jo kuvan ottamisen jälkeen ehostettu.)
Hyötytarha alkaa kasvaa ja tuottaa satoakin.
Pyykit ja peitteet voi taas kuivata ulkona.
Kun elämä siirtyy ulos, se muuttuu yhdeksi pitkäksi iltapäiväkahviksi...
Pieni kasvihuone suojaa muutamaa tomaattia ja basilikoita, mutta saisimmekohan jo tänä kesänä aikaan isomman?
Ulkovuoriremontti voi taas edetä. (Nämä liian lähellä kasvaneet luumut on jo kaadettu.)

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Musta on kyllä ison oman pihan myötä tullut koko ajan enemmän kesäihminen. Ennen ei ollut niin mun juttu. Ihania ihania ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! On siinä kesässä jotain extrataikaa kun voi omalla pihalla puuhata!

   Poista
 2. Oi kesä! Mutta vielä on välissä kevätkin; sekin on mahtavaa aikaa <3 Ja teidän kasvihuone on muuten upea! Isommastakin toki tulee varmasti yhtä upea, mutta olisin itse jo tuohon mahdottoman tyytyväinen. Ehkä joskus sellainen nähdään meidänkin torpan pihamaalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kevätkin ihana! Ehkä pitäisi puhua kasvukaudesta... Pienikin kasvihuone on parempi kuin ei ollenkaan, mutta haaveilen semmoisesta mihin mahtuisi myös pelargoneja...suuret unelmat!

   Poista
 3. Ihanat ikkunat talossanne ja mahtava tuo peittokokoelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valitettavasti vain verannan ikkunat on enää alkuperäiset...onneksi edes ne! Mulla oli yhdessä vaiheessa kiihkeä peittojentekemiskausi, siinä tulos!

   Poista

Flickr Images